رژیم پاکسازی جسم و روح
جمشيد خدادادي
با انجام یک رژیم پانزده روزه میتوانید ار بیشتر بیماریها نجات پیدا کنید و سلامتی و نشاط خود را به دست آورید و طعم سلامتی جسم و روح را بچشید!
اگر رژیم پانزده روزهی ذیل را دقیقاً انجام دهید، با نتایج خیره کنندهای مواجه خواهید شد و اثرات فوق العاده مفید آن را به چشم خواهید دید. از این رژیم برای لاغری و تناسب اندام نیز میتوان استفاده کرد. با این رژیم، در عرض 15 روز حدود 4 تا 5 کیلوگرم وزن کم خواهید کرد و پوستی روشن و چهرهای با نشاط پیدا خواهید نمود. و مهمتر از همه، آرامش جالبی و خواب عمیق و راحتی پیدا خواهید کرد و از زندگی لذت خواهید برد. حسن این رژیم این است که از غذاهای متنوع برخوردار است و هر روز غذای مخصوصی میل خواهید کرد؛ زیرا تنوع در غذا باعث میشود که کلیهی مواد غذایی لازم به بدن برسد و انسان از فقر غذایی نجات پیدا کند و از مغزی فعال و روانی سالم و جسمی سبک برخوردار شود. امید است با رعایت موارد ذیل سلامتی و نشاط را برای خود به ارمغان بیاورید. افرادی که دچار یبوست مزاج هستند نیز میتوانند توصیههای زیر را دقیقاً انجام دهند تا از این معضل که خود "امالامراض" نجات پیدا کنند.
استفاده از بذرهای ملیّن
بذرهای ملیّن عبارتند از: خاکشیر، بارهنگ، اسفرزه، تخم ریحان، تخم مروبالنگو و تخم شربتی.
طریقهی استفاده از بذرها: خاکشیر و بارهنگ را به نسبت مساوی مخلوط کرده و ریگ شور کنید، و پس از یک جوش خوردن و خنک شدن استفاده کنید.
توجه: اگر خاکشیر و بارهنگ را بجوشانید، یبوست را نیز برطرف میکند؛ در غیر این صورت، اگر یخمال شود، برای بند آمدن اسهال مفید است! و بقیهی بذرها را حتماً بعد از لعاب دادن مصرف کنید. از سایر بذرها میتوانید به مقدار 2 قاشق مرباخوری از یک نوع و یا از مجموع آنها به یک لیوان آب جوش اضافه کرده و هم بزنید و بعد از لعاب دادن مصرف نمایید (صبح ناشتا و شب هنگام خواب). مقدار مصرف مخلوط خاکشیر و بارهنگ شسته شده یک چهارم لیوان بعد از لعاب دادن و دو مرتبه در روز است.
خواص بذرهای ملیّن
خواص بذرهای ملیّن عبارت از رفع یبوست مزاج و جلوگیری از توقف بیش از حد مواد غذایی در رودههاست. این بذرها همچنین باعث دفع سموم از بدن، و در نهایت پاکسازی آن از آلودگیها است و همانگونه که قبلاً اشاره شد، موجب سبکی جسم، آرامش خیال، لاغری و تناسب اندام و فعال کردن سیستم گوارش میگردد.
رژیم پانزده روزهی سلامتی
روز اول:
صبحانه: مربای هویچ + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: سالاد مخصوص.
شام: 30 گرم مغز بادام + 10 عدد انجیر خشک + یک عدد میوهی فصل.
روز دوم:
صبحانه: مربای سیب + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: حلیم جوانهی گندم + یک عدد میوهی فصل.
شام: 5 قاشق غذاخوری کنجد خام با پوست + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
روز سوم:
صبحانه: مربای موز + یک لیوان شیر بادام.
ناهار:خوراک مخلوط + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
شام: 10 عدد بادام هندی + 10 عدد انجیر خشک + یک عدد میوهی فصل.
روز چهارم:
صبحانه: مربای خیار بوتهای + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: سوپ کرفس + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
شام: حلوای مخصوص + یک عدد خیار بوتهای.
روز پنجم:
صبحانه: مربای به + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: دلمهی فلفل سبز همرا با گوجه فرنگی + 5 عدد انجیر + یک عدد میوهی فصل.
شام: 50 گرم نارگیل + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
روز ششم:
صبحانه: 50 گرم جوانهی گندم + یک قاشق مرباخوری عسل + 10 عدد مغز بادام خام + یک عدد میوهی فصل.
ناهار: حلیم جوانهی گندم + یک عدد میوهی فصل.
شام: 40 گرم مغز بادام + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
روز هفتم:
صبحانه: مربای هویچ + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: دلمهی فلفل سبز همرا با گوجه فرنگی + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
شام: 5 قاشق غذاخوری کنجد خام با پوست + 10 عدد انجیر خشک + یک عدد میوهی فصل.
روز هشتم:
صبحانه: مربای سیب + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: سوپ کرفس + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
شام: 30 گرم مغز بادام خام + یک قاشق غذاخوری عسل + یک عدد میوهی فصل.
روز نهم:
صبحانه: مربای موز + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: سالاد مخصوص.
شام: میوهی فصل حدود 500 گرم.
روز دهم:
صبحانه: مربای خیار + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: حلیم جوانهی گندم + یک عدد میوهی فصل.
شام: 30 گرم مغز بادام + 10 عدد انجیر + یک عدد میوهی فصل.
روز یازدهم:
صبحانه: جوانهی گندم 50 گرم + 10 عدد مغز بادام خام + یک قاشق مرباخوری عسل + یک عدد میوهی فصل.
ناهار: سالاد مخصوص.
شام: حلوای مخصوص + یک عدد خیار بوتهای.
روز دوازدهم:
صبحانه: مربای توت فرنگی + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: سالاد مخصوص.
شام: بادام زمینی 50 گرم + یک عدد میوهی فصل.
روز سیزدهم:
صبحانه: مربای گیلاس + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: سالاد مخصوص.
شام: 300 گرم انگور یا سایر میوههای فصل.
روز چهاردهم:
صبحانه: مربای خیار بوتهای + یک لیوان شیر بادام.
ناهار:
شام:
روز دوم:
صبحانه: مربای زردآلو + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: خوراک مخلوط + 5 عدد خرما + یک عدد میوهی فصل.
شام: 10 عدد مغز بادام هندی + 5 عدد انجیر + یک عدد میوهی فصل.
روز پانزدهم:
صبحانه: مربای آلبالو + یک لیوان شیر بادام.
ناهار: حلیم جوانهی گندم + یک عدد میوهی فصل.
شام: 40 گرم چهار مغز (مغز بادام، گردو، فندق، پسته) + 10 عدد انجیر + یک عدد میوهی فصل.
توجه: در ارتباط با غذاهای این رژیم پانزده روزه که همه از مواد خام تشکیل شده، توجه به این نکات لازم است:
1- بین وعدههای غذا از میوهجات میتوانید استفاده کنید.
2- در صورت در دسترس نبودن میوهجات ذکر شده، میٱوان از سایر میوهجات استفاده نمایید.
3- میتوانید جای وعدههای غذا را با یکدیگر عوض کنید.
4- برای داشتن نشاط بیشتر، میٱوانید روزانه یک تا دو لیوان مخلوط آب سیب با لیموترش تازه و یک قاشق مرباخوری عسل و یا مخلوط آب سیب و آب ساقهی کرفس میل کنید.
5- در طول این رژیم، از نرمش و ورزش مناسب حال خود استفاده کنید.
6- غذاها را کاملاً بجوید و کمی قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید.
7- برای رفع گرسنگی، غذا را بیشتر بجوید.
منبع: کتاب پانزده روز تا سلامتی / خدادادی
0 نظرات:
ارسال یک نظر